robokoppen

Tom - De Markt

TOM – DE MARKT

Na het behalen van een diploma in de wijsbegeerte aan het RUG, volgde Tom een voltijdse opleiding kok&kelner aan de bekende hotelschool Spermalie te Brugge. Hij deed praktijkervaring op in restaurants zoals Hungry Henriëtta, Café Théâtre, en Sestighotel en bij verschillende cateringzaken. Om zijn honger te stillen neemt Tom geregeld deel aan internationale workshops.

Tom verkoopt in zijn eetwinkel De Markt, te Gent eerlijke en verse bereidingen voor wie het aan tijd, zin of kennis ontbreekt om zelf te koken. Naast een dagelijks variërend aanbod doet verzorgt De Markt ook catering en workshops. Tom neemt het deel FOOD op De Invasie blog voor zijn rekening.

Lees alles van De Chef

Jasmijn Verlinden

JASMIJN

Haar twee beste vrienden heten Melchior en Kaspar, zijn respectievelijk grijs en bruin en hebben een natte neus en lange oren.  Het verbaast dus niemand dat Jasmijn, indien het in de mode-, design- of kunstsector niets was geworden, een carrière als dierenarts of biologe had uitgebouwd.  In haar rubriek ‘Beestenboel’ jaagt ze -geheel toepasselijk- op beestige spullen van gevestigde strijders en ongekende krijgers!

 

 

 

I LOVE ECO

I love eco.be is een vrolijke webgids door de eco-jungle voor iedereen die wil proeven van milieuvriendelijke spullen. De website stuurt bezoekers razendsnel naar webshops met ecologische producten waar I love eco op slag verliefd op geworden is.

I love eco kan niet wachten tot de site online gaat! Tot dan kan je ons volgen op Twitter en/of Facebook én op de blog van De Invasie! Wij zijn fan!

Lees alles van I Love Eco

Advertenties
Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: